Lisas trädgårdsblogg

Lisas trädgårdsblogg

Gardening isn´t a hobby, it is an obsession !

Här har jag tänkt att skriva om min PASSION i livet...
ODLING...i alla dess former och i samspråk med MODER JORD
Lite om mina PLANTOR förstås.
Och en hel del om sådant som ger mig LIVSENERGI

Välkommen att titta in här hos mig !
Kransar

Kransar & annat pyntPosted by Lisa i trädgården 18 Nov, 2010 09:04
Nu har GULDKORNEN gjort dörrkransar igen. Tack snälla Harriet för att vi fick vara hos dig ! Många TJEJER var vi denna gången. Det brukar komma många när vi ska göra kransar, alla tycker det är sååå roligt. En härlig stund med er underbaringar och vilka FINA KRANSAR vi gjorde !! Och alla gör olika, det är så roligt att se.

Min hänger redan på dörren....inte kan jag vänta till första advent. Jag sprang runt och letade efter hårspray här för att spraya mina rosor som var på kransen. De brukar klara fukten ute bättre då. Meeeen, min dotter har flyttat....ingen hårspray i huset. Det fick bli lite skoimpregnering, det går nog lika bra...och så strödde jag i lite silverglitter medan det var vått så det fastnade både på rosorna och på laven på pinnen. Bidde fint !


Ha ha, här kommer en kvällsrapport. När jag kom hem från Skara förut så hade fåglarna hittat min krans på dörren och tyckt att rosor med glitter och impregnering var JÄTTEMUMS ! Har ett helt gäng talgoxar som patrullerar verandan dagarna i ända för att leta småkryp i gömslen mellan brädorna. De tyckte väl att ÅÅÅHHH vad snäll Lisa är som hänger ut gottigotti till oss. Men det smakade nog inget vidare för alla bladen låg på golvet.....inklusive glitter.
Det blir till att sätta på nytt pynt, kottar kanske, det lär vara hårdsmält !