Lisas trädgårdsblogg

Lisas trädgårdsblogg

Gardening isn´t a hobby, it is an obsession !

Här har jag tänkt att skriva om min PASSION i livet...
ODLING...i alla dess former och i samspråk med MODER JORD
Lite om mina PLANTOR förstås.
Och en hel del om sådant som ger mig LIVSENERGI

Välkommen att titta in här hos mig !
Vila och vatten

Mariestad med omnejdPosted by Lisa i trädgården 22 Jul, 2016 00:27
Första veckan på semestern blev fin :)
Idag har vi firat Kristina lite i efterskott. God buffé och finfin utsikt från matplatsen. Badade bara fötterna idag. Nästan under Torsöbron.Fin utsikt från fönstret i stugan.
I tisdags drog vi till Tiveden och gick en runda mot Trollkyrka. Rejäl stigning och huuur mycket rötter som helst att snubbla på ;) Fast ibland var rötterna till hjälp, när man skulle klättra. Lunch intogs i Tivedstorp. Alldeles för varmt på sittplatserna i solen så vi drog oss in i skuggan.Eftermiddagen intog vi horisontalläge på den här fina stranden i Rudskoga. Kvällsmaten vid hamnen i Otterbäcken. Stekt aborre med smörslungad potatis. Mums!

Igår kväll blev det kvällsmat på stranden på hemmaplan, Sandviken. Vi är bortskämda med sån fin badstrand 5 minuter hemifrån.

I fredags firade vi in semestern på balkongen hos goda vänner i hamnen och njöt av en vacker solnedgång.
Annars gör jag inte så mycket annat än vattnar....
å vattnar....å vattnar...det är verkligen kritiskt torrt. Idag gav löken upp och kollapsade. Har inte hunnit med att vattna i kökslandet som jag borde. Plantorna får vatten i första hand. Och så skördar vi :) Härliga tider.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lisa i trädgården 22 Jul, 2016 23:55

Ja det är gott att se lite annat Ulrika :) Jag håller med, det är trist att det ska vara torka varje år på semestern. Vore ju lite skönt att få vila lite från vattningen...samtidigt som det är trevligt med vackert väder :) Tack, jag fortsätter njuta :) Ha det gott du också!

Posted by Ulrika 22 Jul, 2016 06:43

Vilka härliga utflyktsmål. Synd bara att bra semesterväder innebär torka och ständig vattning. Vi har likadant här-supertorrt i planteringar och krukor.
Ha en bra fortsättning på ledigheten!